Nyheter

Ny og moderne logistikksentral

Stian Mårdalen
3 minutter

Storsatsing på ny logistikksentral

Vi satser på ny og moderne logistikksentral i ny lokaler. Etter å ha sett oss om etter nye lokaler en stund har vi nå kjøpt og overtatt et moderne lagerbygg med nye 4.500 m2 lagerlokaler.

Automatisering

I nytt og moderne lager- og administrasjonsbygg får vi en enda mer effektiv logistikk, der vi selv er eier av lokalene og kan gjøre nødvendige fremtidige tilpasninger. Blant annet er det store planer om automatisering for å møte dagens krav om hurtig leveranse til konkurransedyktige priser. Hver dag sender vi ut 80 - 100 kolli fra vårt hovedlager, og med den veksten vi vet kommer innen netthandel så vil kravene til et moderne logistikksenter bare bli større. Med storsatsingen på nytt, toppmoderne logistikksenter er vi klare for å hjelpe nettbutikker inn i fremtiden.

Fakta

  • 12.500 m2 lagerlokaler
  • 100+ kolli sendes hver dag hele året
  • Tredjepartslogistikk for nettbutikker

Ved å bruke oss innen tredjepartslogistikk for nettbutikk vil man ha en partner med på laget som satser på moderne logistikktjenester drevet av teknologi og kundepreferanser. Vi hjelper nettbutikker med avlaste oppgaver og oppnå lavere kostnader, slik at man står i en bedre posisjon for å vinne kampen om kundene.

Hovedlager

Hovedlaget til Spedify er lokalisert på Rjukan - midt mellom øst og vest. Vi bruker miljøvennlig rutebuss-transport til distribusjonssentral med inntil 8 daglige avganger, har lave operative kostnader og kostnader til lagerlokaler, og leverer normalt pakken til oversiktlige og svært konkurransedyktige priser til konsumenten innen 24 timer. Vi er stolte av det vi gjør - og med ny og moderne logistikksentral tar vi nå selskapet inn i fremtiden!