VÅRT SELSKAP

Logistikk av varer
siden 1991

Morselskapet til Spedify, AssistCo AS, har levert produkter og logistikktjenester til norske butikker og kjeder siden 1991. Spedify AS ble etablert i 2021 med spesialisering innen logistikktjenester for nettbutikker.

VÅR VISJON

Effektiv logistikk
for nettbutikker

Spedify er sammen med morselskapet AssistCo en ledende aktør innen logistikktjenester. Spedify er spesialisert mot tredjepartslogistikk (3PL) for nettbutikker.

Spedify tilbyr effektiv tredjepartslogistikk med en enkel prismodell til nettbutikker i vekst. Vi hjelper nettbutikken med å oppnå full kontroll og lavere kostnader for logistikk fra A til Å.

2021
ETABLERINGSÅR

Spedify AS eies av AssistCo AS som har levert logistikk siden 1991.

130+
BUTIKKER & IDRETTSLAG

Spedify / AssistCo leverer varer og logistikktjenester til over 90 butikker og over 40 klubber og idrettslag.

VÅR POSISJON

Ledende leverandør av tredjepartslogistikk

Med den nyeste teknologien og innovative prismodeller ligger vi foran på det viktigste.

Smartere drift for nettbutikker i vekst.

Spedify er en ledende leverandør av lager og logistikktjenester for nettbutikker. Kontakt oss for en uforpliktende samtale om dine muligheter.

Våre ansatte

Spedify og morselskapet AssistCo har 23 ansatte fordelt på Rjukan (hovedkontor), Oslo, Bergen og Trondheim. Her fra Rjukan.

Våre verdier

Enkelhet

Vår superenkle prismodell er en viktig del av Spedify-strategien om å tilby en oversiktlig tjeneste uten skjulte eller overraskende kostnader.

Samtidig får våre kunder tilgang til et realtid-grensesnitt med oversikt over ordrebehandling og lagerbeholdning til enhver tid.

Kontakt oss

Dele gevinsten

Stordriftsfordeler, digitalisering og lokalisering  innebærer kostnadseffektive logistikktjenester.

Vi deler gevinsten av denne effektivisering ved å holde lave priser, og legger til rette for gode og langsiktige kunderelasjoner.

Våre tjenester

Alltid fremover

Kontinuerlig forbedring er kjernen i alt vi driver med. Det vil også våre kunder merke.

Vi skal være den foretrukne partneren for å utvikle logistikktjenestene for din nettbutikk videre, og hjelpe deg med å vinne kampen om kundene.

Prismodell