Superenkel prismodell

Omsetningsbasert og dynamisk.

Prismodell

Spedify tilbyr markedets enkleste prismodell, med gunstige betingelser og full kontroll over kostnadene fra første sekund.

Få et pristilbud

Kontakt oss for en uformell samtale om hvilke logistikktjenester vi kan hjelpe din nettbutikk med.

1. Hva er prisen for tredjepartslogistikk?

Vi tilbyr en superenkel og transparent prismodell der kostnaden er omsetningsbasert, dvs. en fast prosent av utsalgsprisen. Prosent satsen er også dynamisk, det vil si at den følger prisreduksjoner på inntil 50%. Frakt kommer som tillegg i pris.

2. Hva er "utsalgspris"?

Utsalgspris er vareprisen som til enhver tid er registrert i vårt ERP system. Ved salgskampanjer som gjennomføres for å fremme salg er det den til enhver tid gjeldene kampanjepriser som er grunnlaget for beregningen. Dette gjelder for øvrig ikke ved prisdumping, hvor kampanjepris medfører en rabatt større enn 50%.

3. Hva er fraktkostnaden?

Frakt kommer som tillegg i pris. Samarbeidet vi har med de ulike fraktselskapene gir din nettbutikk stor fleksibilitet med hensyn til utsendelse til sluttkunde, der fraktkostnader varierer etter hva kunden velger. Opphenting / utlevering lokalt eller hjemlevering kan finne sted allerede påfølgende dag.

Som leverandør av tredjeparslogistikk har vi stordriftsfordeler og gode avtaler med fraktselskapene, noe som sikrer at din nettbutikk oppnår gode fraktpriser på forsendelsene. Kontakt oss for priser basert på type frakt.

4. Er det krav til ordrevolum?

Ja, det er krav om ordevolum på minimum 7 ordrer om dagen i gjennomsnitt over året, dvs. 2500 ordrer per år.

5. Får alle nettbutikker samme avtale?

Prisen for våre tjenester er omsetningsbasert - altså en fast prosentsats av utsalgsprisen. Hvilket pristilbud den enkelte vil motta er avhengig av nettbutikkens ordrevolum. Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud for din nettbutikk.

Få et pristilbud

Vi tilbyr markedets enkleste prismodell. Kontakt oss i dag for et godt pristilbud.

Feltene markert med asterisk (*) er det nødvendig å fylle ut.
Takk for din henvendelse! Vi gir tilbakemelding innen kort tid.
Oops! Noe gikk galt ved innsending av skjemaet.