NETTBUTIKKER

Tredjepartslogistikk

For mange nettbutikker er pakking og utsendelse av varer en viktig del av virksomheten. Når nettbutikken vokser blir volumet større og lagerlokaler, ansatte og systemer blir et tema. Mange nettbutikker i vekst velger derfor å sette bort arbeidet til en leverandør av tredjepartslogistikk - som Spedify.

TREDJEPARTSLOGISTIKK

Hva er tredjepartslogistikk?

Tredjepartslogistikk (3PL) er en betegnelse på selskaper som tilbyr outsourcing av lager og distribusjon av varer for sine kunder.

For en nettbutikk innebærer det at varer blir lagret på et eksternt varelager, og at 3PL-leverandøren håndterer ordrebehandling, plukking og pakking av varer, forsendelse og retur.

100+
KOLLI PER DAG

Hver dag sender vi ut 100+ kolli fra vårt hovedlager og ut til kunde over hele landet.

9200+
PRODUKTER

Vi registrerer, plukker, pakker og sender 9200+ produkter hver eneste dag hele året.

ORDREBEHANDLING

Sanntidsoversikt

Det er enkelt og oversiktlig for en nettbutikkeier å følge ordrebehandlingen i sanntid fra en hvilken som helst enhet. Du kan følge hver bestilling fra ordremottak til levering.

Du kan også følge lagerbeholdningen i sanntid slik at du til enhver tid har informasjon om hvilke varer som er i ferd med å bli utsolgt.

TJENESTER

Logistikk for nettbutikker

Tredjepartslogistikk inneholder en rekke tjenester som dekker nettbutikkens behov fra A til Å. Nedenfor finne du en oversikt over hva vi kan gjøre for din nettbutikk.

Logistikk fra A til Å

Vi utfører all varehåndtering fra det tidspunktet vi mottar varen på lasterampen til den er ute hos kunden - og eventuell returbehandling.

Superenkel prismodell

Spedify har markedets enkleste prismodell for full oversikt over kostnadene. Reduser kostnadene med våre prisgunstige tjenester.

Varelager

Spedify har et lager på over 8.000 m2 som er temperaturregulert med riktig luftfuktighet.

Ordrebehandling

Integrerte digitale logistikkløsninger og stor kapasitet sørger for en rask og effektiv ordrebehandling fra bestilling til levering.

Frakt

Vi tilbyr ulike frakt- og leveringsalternativer for levering til kunde. Det er full fleksibilitet mht.frakt fra distribusjonssentral og ut til kunde.

Levering innen 24 timer

Vi har inntil 8 daglige avganger til distribusjonssentral. Vanligvis vil kunden derfor motta varen innen 24 timer fra bestillingstidspunktet.

Sanntidsoversikt

Følg ordrebehandlingen, leveringstider og varebeholdningen i sanntid via hvilken som helst enhet for full oversikt.

Integrasjon med nettbutikk

Vårt ERP-system integreres gratis mot nettbutikken. Salgsordrer kommer inn enten som EDI eller XML.

Transport

Varetransporten går med ordinære ruter fra vårt hovedlager til distribusjonssentral flere ganger om dagen.

Kontakt oss

Takk! Din henvendelse er mottatt. Vi tar kontakt snarlig.
Oops! Something went wrong while submitting the form.