FRAKT

Hurtig og fleksibel frakt

Spedify samarbeider med flere ulike fraktselskaper. Nettbutikker kan derfor tilby ulike fraktalternativer til kunden, der kunden gjør sitt valg basert på eget behov og betalingsvillighet.

LEVERINGSTID

Innen 24 timer

Rask og nøyaktig levering er viktig for de fleste nettbutikker. Leveringstid er en viktig del av kundens kjøpsopplevelse, og kan være avgjørende for hvor kunden velger å handle varer.

Med Spedify vil ordre plassert i din nettbutikk før kl 14:00 normalt bli levert til distribusjonssentral i Oslo eller Drammen samme dag. Dermed vil kunden vanligvis ha mottatt varen innen 24 timer.

Med en rekke ulike fraktleverandører kan vi kan tilby din nettbutikk stor fleksibilitet med tanke på utsendelse til sluttkunde, og for rask og effektiv frakt over hele landet og internasjonalt.

LAVERE FRAKTKOSTNADER

Stordriftsfordeler

Vi sender store mengder varer rundt om i hele landet hver dag for ulike kjeder og nettbutikker. Spedify har gode fraktavtaler med lave fraktkostnader som følge av stort volum. Nettbutikker kan derfor redusere fraktkostnadene betydelig sammenlignet med egen distribusjon.

Se vår prismodell

Fraktrute

Hovedlager

Når en ordre kommer inn fra din nettbutikk blir varene i løpet av kort tid plukket og pakket på vårt hovedlager.

Fra hovedlageret sendes det varer inntil 8 ganger transport til distribusjonssentral.

Distribusjonssentral

Fra de store distribusjonssentralene i Oslo og Drammen sendes det varer ut til hele landet.

Videre frakt og utlevering til kunde er bestemt av hvilket fraktalternativ kunden valgte i nettbutikken.

Utlevering

Kunden har stor fleksibilitet med tanke på valg av fraktalternativer for utlevering.

Vi har standard fraktavtaler med en rekke selskaper, og det er også mulig å inngå egne avtaler med andre fraktselskaper om det er ønskelig.

Kontakt oss