Nyheter

Til Europa med Assist

Stian Mårdalen
5 minutter

Til Europa med Assist

Assist er AssistCo AS sin egen merkevare, som har et bredt sortiment innen sportsmedisinsk utstyr. Assist-isposen produseres i egne lokaler på Rjukan, og som med resten av produktporteføljen eksporteres de til store deler av Europa gjennom grossister, partnere, og en rekke klubber og idrettslag.

Vi har de seneste årene jobbet intenst med innovasjon for å være i forkant av trender og nye produkter som kommer internasjonalt. Det kreves for å konkurrere mot de store internasjonale merkevarene, men vi er svært glade for den posisjonen og det sortimentet vi nå kan tilby – som norsk aktør i markedet! Vi er stolt av å ha investert i en ny produksjonslinje av Instant Heat Pack, som er et produkt med motsatt effekt av Instant Ice Pack. Det er et produkt vi har stor tro på til bruk for akutte og forebyggende skader. Den første «varmeposen» ble produsert i starten av 2020 og er allerede ute i flere butikker.

Kjenner du historien vår?

Hvis du ikke kjenner til historien vår så kan vi berette om en tilfeldig kjærlighetshistorie. Hydro på Rjukan, med sine flere tusen arbeidsplasser, kunngjorde på 1980-tallet at selskapet ville legge ned store deler av virksomheten. Tinn kommune, og spesielt Rjukan, gikk inn i en tung tid med tapte arbeidsplasser og stor fraflytting. Byen gikk samtidig inn i en omstillingsperiode med fokus på å skape nye arbeidsplasser. Hydro Sport ble etablert i 1991 etter at en kjemiker fant ut at man kunne blande vann med ammoniumnitrat for å skape en kuldereaksjon. Hydro Sport, Rosenborgklinikken og Norges Fotballforbund bestemte seg for å gå sammen om å lage verdens beste ispose!

I 2008 ble Hydro Sport skilt ut som et eget selskap, AssistCo AS, med hovedsete på Rjukan – da med et helt nytt sortiment under nytt varemerke, Assist. Assist skal fortsette å befeste sin posisjon – og vi arbeider hardt hver eneste dag for å drive merkevaren fremover, blant annet med å utvide bredden i sortimentet. Derfor kommer vi med mange nye spennende produkter de neste årene – gled dere, for dette blir spennende!

Produkter til Europa

  • Hver uke sender vi et stort antall produkter til Europa
  • Eksporten fortolles etter reglene for eksport
  • Vi mottar produkter fra hele verden til vårt lager

Hver uke sender vi store mengder varer til og fra Europa med sportsmedisink utstyr under varemerket Assist.