Kundereferanse

Hummel i Norge

Stian Mårdalen
4 minutter

Hummel i Norge


Det er stadig flere klubber og idrettslag i Norge innen håndball, volleyball, innebandy og fotball som kles i Hummel fra topp til tå. AssistCo er med Hummel hovedleverandør til Norge Håndballforbund, Odds Ballklubb i Eliteserien, Lyn Toppfotball, Bækkelaget Sportsklubb, Charlottelund Sportsklubb, Oppsal Håndball, Kolbotn IL, LSK Kvinner, flere eliteserielag i håndball, og en lang rekke andre fotball- og idrettsklubber i Norge. I tillegg er vi i samarbeid med Hummel stolt leverandør og hovedsponsor til verdens største fotballturnering, Norway Cup.

Hummel tilbyr et stort og bredt sortiment innen sport og fritid, som kan handles hos den lokale sportsforretningen.Logistikktjenester

Som norsk distributør av Hummel utfører vi et bredt spekter av logistikktjenester innen varemottak, lagerhold, ordrebehandling og distribusjon til butikker, klubber og idrettslag over hele landet. Hummel har et felleslager i Flensburg i Tyskland, der 28 europeiske nasjoner tar ut varer. På hovedlageret på Rjukan er det 8.000 varenummer i bruk for å håndtere Hummel-katalogen med modeller, farger og størrelser. Hver dag distribueres det store mengder kolli til butikker og nettbutikker.

Noen nøkkeltall

  • 8.000 varenummer
  • 25.000 kolli per år
  • 8.000 m2 varelager

Vi har gjennom de siste 20 årene opparbeidet lang og god erfaring med lagerhotell, ordrebehandling, plukking, pakking og distribusjon. Vi har en strømlinjeformet modell som gjør at ordrebehandling ved salg via nettbutikk går raskt og effektivt. I høytider som julen sørger vi for at bemanningen er styrket for å løse de ordremengdene som kommer. En av de viktigste faktorene for våre kunder er at de er 100 % trygge på at varene blir behandlet med største forsiktighet, samtidig som varene skal komme frem til rett tid. Vi har et fast og stabilt team med rutiner som er innarbeidet over lang tid.


Vekst

Hummel har hatt en eventyrlig vekst i det norske markedet med AssistCo, morselskapet til Spedify, som norsk distributør. Hummel var godt kjent i det norske markedet på 80- og 90-tallet, men opplevde deretter en vanskelig periode. Fra AssistCo fikk Hummel-agenturet i 2009 med klare mål om solid vekst, har det imidlertid bare gått én vei. Det danske sportsmerket for lengst passert andre store merker og er nå helt i toppen i Norge. Samtidig har AssistCo gått fra en omsetning på 15 millioner i 2009 til 113 millioner i 2020.